İstanbul Moda Günleri- Deniz Mercan

Plaj kıyafetlerini sunan tasarımcı, Sofia’nın bebekleri adını verdiği koleksiyonla İstanbul Moda Günleri’ne katıldı.

Haberler 31.08.2009 - 03:19

Hollanda’da yaşayan tasarımcı, markalar için moda danışmanlığı yapıyor. Hazır giyim, aksesuar, iç çamaşırı ve mayo koleksiyonları hazırlıyor.

Daha önce Cerutti, Emporio Armani, Enrico Coveri için mayo ve iç çamaşırı koleksiyonları hazırlayan tasarımcının Türkiye’deki ilk defilesi İstanbul Moda Günleri’ndeydi.

Mayo ve plaj için Sofia’nın Bebekleri adlı koleksiyon hazırlayan Deniz Mercan, küçükken yaptığı kağıt bebeklerin giysilerinden ve kızı Sofia’nın çocukluğunda oynadığı oyuncaklardan ilham almış.

Koleksiyonun parçaları olan plaj kıyafetleri ve mayolarda çeşitli aplikelerle kartondan yapılmış bebeklerin havası vardı. Asimetrik kesimlere, bantlı modellere, renkli biyelere tamamlanan tasarımlarda kullanılan malzemeler arasında grogren ve uçurtma kumaşı göze çarpan detaylar arasındaydı. Podyumda mankenlerin aksusuar olarak taşıdığı kartondan çanta, ruj, diet cips koleksiyona renk kattı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız