Jimmy Kimmel'den Oscar Töreni'nde Trump göndermeleri

89. Oscar Ödül Töreni'nin sunucusu Jimmy Kimmel, canlı yayında ABD Başkanı Donald Trump'a göndermeler yaptı. Kimmel, Twitter üzerinden Trump'a mesaj da gönderdi.

Haberler ntv.com.tr 27.02.2017 - 07:10 Son Güncelleme : 28.02.2017 - 10:33

ABD'nin Los Angeles kentinde Dolby Tiyatrosu'nda yapılan 89. Oscar Ödül Töreni sunucusu Jimmey Kimmel, ABD Başkanı Donald Trump'a Twitter üzerinden mesaj gönderdi. 

Kimmel, konuşmasının başında ABD Başkanı Donald Trump'a gönderme yapararak, "Artık bizden nefret eden 225 ülkede izleniyoruz. Ülke artık bölünmüş durumda ve insanları bir araya getirmen gerek, dediler" dedi. “Trump’a teşekkür etmek istiyorum" diyen Kimmel, "Geçen sene Oscar’lar ırkçı gibi görünüyordu, artık onun sayesinde böyle bir şey yok. Siyahiler Nasa’yı, beyazlar cazı kurtardı" ifadesini kullandı.

"CNN ya da Times’dan biri varsa binayı terk etmenizi istemek zorundayım" diyerek Trump’ın basın yasağına gönderme yapan Kimmel, ödüller verilmeye devam ederken, canlı yayında Trump'ı mention'layarak, "Selam, uyanık mısın" mesajını iletti. Ardından da "Meryl (Streep) selam söylüyor" yazdı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız