Joe Biden'ın zaferi Lady Gaga'yı ağlattı

Seçimde Joe Biden'ı destekleyen şarkıcı Lady Gaga, Biden'ın başkanlık zaferinin ardından yaptığı sosyal medya paylaşımında gözyaşlarını tutamadı. Lady Gaga ayrıca Trump'a da seçim yenilgisini kabul etme çağrısı yaptı.

Haberler 08.11.2020 - 09:45 Son Güncelleme : 08.11.2020 - 09:46

Joe Biden, Donald Trump’ın önüne geçerek ABD'nin 46'ncı başkanı oldu. Seçimde Joe Biden'ı destekleyen şarkıcı Lady Gaga, Biden'ın seçim zaferinden sonra gözyaşlarını tutamadı.

34 yaşındaki şarkıcı, Instagram hesabından yaptığı açıklamada, "Amerikan halkı için insanlığın gördüğü en büyük iyilik ve cesaret eylemlerinden birini gerçekleştirdiniz" dedi.

Lady Gaga ayrıca, Twitter üzerinden yaptığı paylaşımda Cumhuriyetçi aday Trump'a, Biden'ın zaferini 'kabul etmesi' için çağrı yaptı.

Öte yandan Lady Gaga, seçim kampanyası döneminde Joe Biden'ı desteklediği için Donald Trump'ın hedefindeyken, ünlü şarkıcının babası Joe Germanotta'nın, “Donald Trump 2020” mesajı, Trump’ın, Lady Gaga’yı diline dolamasından hemen sonra gelmişti. Trump, Pennsylvania’daki son mitinginde, kendisinden sonra aynı yerde miting yapacak olan Joe Biden’a destek için Lady Gaga’nın sahne alacak olmasını eleştirmişti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız