Juventus Başkanı Andrea Agnelli ile Deniz Akalın Bodrum'da

Cristiano Ronaldo'yu alarak transfer dönemine damga vuran İtalyan devi Juventus'un Başkanı Andrea Agnelli ile Türk sevgilisi Deniz Akalın, Bodrum'da tatil yapıyor.

Haberler 30.08.2018 - 09:01

Bu yaz da tatil için Ege kıyılarını tercih eden Andrea Agnelli ile Türk sevgilisi Deniz Akalın, önceki gün Yalıkavak'ta görüntülendi. Sabah'ın haberine göre İtalya'nın en zengin ailelerinden birine mensup olan Agnelli; sevgilisi Akalın, 1 yaşındaki kızları Livia Selin ve eski eşinden olan kızı Baya ile deniz keyfi yaptı.

Agnelli'den ikinci kez hamile olan ve karnı iyice belirginleşen Akalın, kızı Livia Selin'i babasının kucağına verip tek başına yüzdü. Daha sonra hep birlikte kıyıda vakit geçiren aile, renkli görüntüler sergiledi.
Cristiano Ronaldo'yu Juventus kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çeken Andrea Agnelli'nin, plajın sahibine Ronaldo imzalı forma getirdiği de öğrenildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız