Kadrodan çıkarıldı, yılın oyuncusu oldu

Rol arkadaşı Ezgi Asaroğlu’na şiddet uyguladığı için 'Leyla ile Mecnun' dizisinden gönderilen Ushan Çakır, yılın en başarılı tiyatro oyuncusu seçildi.

Haberler 28.12.2011 - 10:48

Birkaç ay önce “Leyla ile Mecnun” dizisinin seti karışmış, dizinin iki oyuncusu Ezgi Asaroğlu ve Ushan Çakır arasında yaşanan kavga günlerce gündemde kalmıştı.

O kavgada rol arkadaşı Asaroğlu’na şiddet uyguladığı gerekçesiyle dizi ekibinden çıkarılan Çakır, kendini tiyatro sayesinde topladı.

YILIN OYUNCUSU SEÇİLDİ
Genç oyuncu, önceki akşam Tiyatro... Tiyatro... dergisinin organize ettiği Tiyatro Ödülleri gecesinde 'Bazı Sesler' oyunundaki performansından dolayı 'Yılın Erkek Oyuncusu' seçildi. Çakır, bu önemli ödülü Fatih Sevdi ile paylaştı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız