Kahraman sincap köpeği dize getirdi

Son günlerde internette dolaşan fotoğraflar kahraman sincabın yavrusunu kurtarmak için giriştiği cesur mücadeleyi gözler önüne seriyor.

Haberler 25.11.2009 - 17:28

Sincaplar saldırgan karakterleriyleriyle bilinirler. Fakat yoldan geçen bir köpek yerde gezinen yavru sincaba saldırınca payına düşen saldırganlıktan daha fazlasını aldı..

Kare kare fotoğraflanan olayda anne sincap ağaçtan inmekte biraz daha geç kalsa bebeğinin sadece parçalarını kurtarabilecekti.

Sincap kendinden daha büyük ve güçlü rakibinin dikkatini dağıtmak için sivri dişleriyle pençelerini kullandı ve yavrusunu özgürlüğe kavuşturmak için tüm gücünü kullandı. Saldırıya uğrayan köpeğin oldukça acı çektiği gözlerden kaçmıyor.

Annne sincabın ani saldırısı sonucu bebeğin kaçması için yeterli zaman oluştu ve yakındaki ağaca tırmanıp kendini kurtardı.

Ağaca tırmanayan bebek sincap köpeğin pençelerinin altında ölüme çok yakındı...Yavru son nefesini vermek üzereyeken anne vazgeçmedi. Anlaşılan anne sincap, yavrusunun köpek maması olmasına hiç niyeti yoktu.

Son hamlesiyle yavrusunu kurtaran anne çok hızlı bir şekilde yavrusuyla ağaca tırmandı.

İnsanlara örnek olacak bir annelik gösteren sincap son günlerde internet dünyasının en popüler hayvanı oldu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız