Kate Moss’tan Elvis Presley klibi

Aralık ayı başında çıkan 'The Wonder of You: Elvis Presley With the Royal Philharmonic Orchestra' albümü, Kate Moss'un oynadığı 'The Wonder of You' kibi ile  tanıtıldı.

Haberler ntv.com.tr 12.12.2016 - 17:26

Dünyaca ünlü İngiliz süper model Kate Moss, rock efsanesi Elvis Presley’nin siyah-beyaz 'The Wonder of You' videosunu Abbey Road Studios'ta çekti.

Kate Moss'un içindeki Elvis'i dışarı çıkardığı klipte ünlü modelin, Elvis Presley'nin 1968'de yayınlanan TV programındaki ünlü siyah deri kıyafetini de giydiği görülüyor.

Klibin yönetmenliğini üstlenen Vaughan Arnell’in, ikonik Presley görüntüleri ile 42 yaşındaki modelin moda çekimleri arasındaki benzerlikleri fark ettikten sonra klibi çekmeye karar verdiği öğrenildi.

KATE MOSS'UN 'THE WONDER OF YOU' KLİBİ

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız