Kutcher-Moore çifti Mısır piramitlerinde

Hafta sonu Mısır'a giden ve Luxor'da bir konferansa katılan Ashton Kutcher ve Demi Moore, konferanstan sonra da Giza Piramitleri'ni görmeye gitti.

Haberler 16.12.2010 - 10:45

Ashton Kutcher ve Demi Moore iş için gittikleri Mısır'ın tarihi güzelliklerini de görmeyi ihmal etmedi. Piramitleri arkalarına alıp ayakları havada esprili bir fotoğraf çektiren çift, bu fotoğrafı Twitter'da da paylaştı.

48 yaşındaki Demi Moore sıradan bir turist gibi kot pantolon ve kazak giyerken, 32 yaşındaki eşi Aston Kutcher ise bölgenin yerel kıyafetlerini tercih etti.

Çift Mısır'a geçen hafta 'insan kaçakçılığına son verme' amaçlı bir panele katılmak için gitti. 2 günlük konferansın ardından Kahire'ye geçmeden önce Krallar Vadisi'ni ve Kraliçeler Vadisi'ni de gezdi.

Evililklerinin 6. yılına giren Kutcher ve Moore'un seks köleliğini önlemeye yardım etme amaçlı DNA adlı bir yardım kuruluşu da bulunuyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız