Lincoln’ün koltuğunda sıkışan kedi kurtarıldı

ABD’nin eski başkanı Abraham Lincoln’ün Florida’daki heykelinin alt bölümüne sıkışan ve üç gün boyunca yardım bekleyen yavru kedi itfaiyeciler tarafından kurtarıldı. Bölge sakinlerine sesini duyurarak ‘yardım isteyen’ kediyi müze yetkilileri evlat edindi.

Haberler 19.11.2012 - 12:37

ABD’nin Florida eyaletinin Minneola kentinde bulunan Abraham Lincoln heykelinden gelen sesleri duyan bölge sakinleri bu seslerin heykelin arkasında sıkışan üç haftalık bir yavru kediye ait olduğunu fark etti.

Kediyi kurtarmak için bölgeye gelen yardım ekipleri heykele zarar vermeden kediyi kurtarmayı başardı.

Daily Mail gazetesinin haberine göre itfaiye görevlileri ABD’nin 16. Başkanı Lincoln’ün heykelinin arka tarafına girerek bir daha oradan çıkmayı başaramayan kedinin mucize eseri hayatta kaldığını belirtti.

Heykele zarar vermeden arka bölümünde bir delik açarak kediyi kurtaran görevliler susuz kalan yavruyu süt ve suyla besledi.

“Abe” ismi verilen kedinin heykelin bulunduğu bölgedeki müze yetkilileri tarafından evlat edinildiği belirtildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız