Lost'un yıldızı İstanbul'da

'Lost'un önemli karakterlerinden Jin'i canlandıran Daniel Dae Kim ve Southland'ın oyuncularından Ben McKenzie İstanbul'da.

Haberler 15.06.2010 - 12:54

Büyük hayran kitlesine sahip 'Lost' ve 'Southland' dizilerinin oyuncuları Daniel Dae Kim ve Ben McKenzie İstanbul'a geldi.

Dünyada final bölümüyle tartışmalar yaratan ''Lost'' dizisinin oyuncularından ''Jin'' rolündeki Daniel Dae Kim ile ''Southland'' dizisinin oyuncusu Ben McKenzie, New York'tan geldiği Atatürk Havalimanı'nda Türk hayranları tarafından karşılandı.

Digiturk'ün yeni kanalının Su Ada'da yapılacak tanıtımına katılacakları bildirilen oyuncuların, 19 Haziran Cumartesi günü Türkiye'den ayrılacakları öğrenildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız