Meghan Markle'ın ilk aşkı ortaya çıktı: Joshua Silverstein

İngiliz medyası Prens Harry (33) ile evlenmeye hazırlanan Meghan Markle'ın (36) hayatını didik didik ediyor. Şimdi de Markle'ın 13 yaşında öpüştüğü çocukluk aşkının fotoğrafı yayınlandı.

Haberler 30.03.2018 - 14:36

Birlikte olmaya başladıkları ilk günden bu yana magazin basını her hareketleriyle meşgul eden İngiliz Kraliyet Ailesi'nin küçük prensi Harry ile Amerika'nın iddialı yapımlarından Suits dizisinin Rachel Zane'i Meghan Markle çiftinin 19 Mayıs'taki düğünleri yaklaştıkça sürpriz gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. 

Prenses adayının hayatını mercek altına alan İngiliz medyası şimdi de Meghan Markle’ın ilk sevgilisinin fotoğrafını yayınlandı.

Markle, Prens Harry ile tanışmadan yıllar önce bir röportajında, ilk kez 13 yaşında öpüştüğünü açıklamıştı. O ismin Joshua Silverstein olduğu ortaya çıktı.

36 yaşındaki Joshua Silverstein rap müzikle uğraşıyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız