Menajerimi Ara oyuncusu Ahsen Eroğlu'nun resim yeteneği

Star'ın Menajerimi Ara dizisindeki Dicle karakteriyle büyük beğeni toplayan Ahsen Eroğlu, resim yeteneği ile de adından söz ettiriyor.

Haberler 20.10.2020 - 11:21

Star TV'de pazar günleri yayınlanan Menajerimi Ara dizisi ile geniş bir hayran kitlesine ulaşan genç kuşağın son zamanlarda en çok konuşulan oyuncularından Ahsen Eroğlu, kamera önü performansı kadar resim yeteneğiyle de öne çıkıyor.

Yıllardır hem tuval üzerine hem de dijital olarak resimler yapan Eroğlu, polisiye kültür dergisi 221B’nin son sayısının kapağına imza attı.

İrlanda Polisiyesi’ni yansıtan bir illüstrasyon tasarlayan genç oyuncu, daha önce yine aynı dergi için geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden polisiye edebiyatın usta kalemi Celil Oker’i resmetmişti.

Menajerimi Ara setinde molalarda rol arkadaşlarını da çizen Eroğlu, tüm çizimlerini sosyal medya mecrası Instagram’da ‘Ahsen Eroğlu Art’ adlı sayfasında paylaşıyor.

Oto portreden soyut resme, gündelik hayat enstantanelerinden popüler kültür ilhamlarına kadar sınırsız bir yelpazeye sahip olan oyuncu, resim üzerine eğitim alarak bu yeteneğini bir adım daha ileri taşımakla birlikte sergi açmayı da hedefliyor.

ÖNCE SPOR SONRA OYUNCULUK EĞİTİMİ ALDI

1994 doğumlu Eroğlu, küçük yaşlarından itibaren spor eğitimi aldı. Zaman içerisinde ailesinin yönlendirmesi ile birlikte okul yıllarında tiyatroya ilk adımını atan Eroğlu liseyi bitirdikten sonra Ege Üniversitesi Beden Eğitimi Spor Yüksek Okulu’nu kazandı. Buradan başarılı bir şekilde mezun olduktan sonra oyunculuğa yöneldi.

Oyunculuk eğitimi alarak sektörde kendini gösterme yoluna giren Eroğlu, reklam filmlerinin ardından dizi yapımcıları tarafından keşfedildi.

MENAJERİMİ ARA 10. BÖLÜM ÖNİZLEME SAHNESİ

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız