Messi Dünya Kupası'nın izlerini silmeye çalışıyor

Barcelona'nın Arjantinli yıldızı Lionel Messi, 2018 FIFA Dünya Kupası'nın kötü anılarını tatil yaparak silmeye çalışıyor.

Haberler 20.07.2018 - 12:58

2018 Dünya Kupası'nda Fransa'ya 4-3 yenilerek hüsran yaşayan Arjantin'in yıldızı Messi ise bir kez daha Dünya Kupası'ndan istediğini alamayarak evine döndü. Kendisini toparlaması için zamana ihtiyacı olduğu konuşulan Messi ve karısı Antonella Roccuzzo, çocukları ve dostlarıyla birlikte Sevilla açıklarına demirledikleri lüks yatlarında görüntülendi.

 1987 doğumlu Messi ile Antonella Roccuzzo 2017'de evlenmişti
Barcelona forması giyen yıldız, 30 yaşındaki karısı Antonella ile birlikte keyifli görünüyordu. 31 yaşındaki Messi, Antonella ile henüz 5 yaşındayken tanışmıştı. Çift 20 yaşından beri aşk yaşıyor. Çifin Thiago, Mateo ve Ciro adında üç çocuğu var.
Lionel Messi, yeni sezonda Barcelona ile hem La Liga hem de Şampiyonlar Ligi şampiyonluğunu göğüslemeye çalışacak.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız