Morrisette'in hamilelik keyfi

Alanis Morrisette hamileliğinin iyice belirginleştiği günlerde Meksika’da bikinisini giyerek kocası Souleye ile denizin tadını çıkardı.

Haberler 03.11.2010 - 12:32

Kocası Souleye, namı diğer Mario Treadway ile Meksika’da kumsalda görüntülenen 36 yaşındaki şarkıcı yavaş ve rahatlatıcı bir yürüyüşe çıkmıştı.

Çift güneşin altında el ele yürürken basit siyah bir bikini giymiş olan Alanis Morrisette, karnı burnunda olsa da kocası ile beraber hafif bir egzersiz yapmayı ihmal etmedi.

Alanis Morrisette haberi duyurduktan sonra Twitter’a ‘Evet, iyi haber… Hamileyim :) aile kurduğumuz için çok heyecanlıyız’ diye yazmıştı.

Alanis Morissette ve kocası Mario Treadway
Çift Mayıs’ta Los Angeles’taki evlerinde aileleri ve yakın dostlarıyla beraber dünya evine girmişti.

Şarkıcıyla 30 yaşındaki rapçi sekiz aydır beraberler.

Alanis ile Mario tatilde el ele dolaşırken aşkları yüzlerinden okunuyordu
Artık kendini ispat etmiş bir şarkıcı ve şarkı yazarı olan Alanis Morrisette aktörlük ve kitap yazarlığıyla ilgilenmeye de fırsat buldu.

Yıldız kadın doğum uzmanı Dr Audra Kitson’ı canlandırdığı başarılı ABD drama dizisi Weeds’teki rolüne geri dönmeyi de planlıyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız