Mustafa Uğurlu mafya babası Ferruh rolüyle çok konuşulacak (Babamın Günahları)

Geçtiğimiz sezon İçerde dizisinde canlandırdığı Yusuf Müdür karakteriyle çok konuşulan usta oyuncu Mustafa Uğurlu, yakında başlayacak olan “Babamın Günahları” dizisinde bu kez mafya babası Ferruh Sarıca rolüyle büyük ses getirecek.

Haberler 10.11.2017 - 15:18

Oyuncu kadrosunda Kadir Doğulu, Melisa Sözen, Mustafa Uğurlu, İsmail Demirci, Sezin Akbaşoğulları, Mehrnoush Esmaeilpour ve Müjde Uzman gibi gözde isimler ile çocuk oyuncu Gökçen Bilge Çiftçi’nin rol aldığı Babamın Günahları çok yakında Star Tv ekranlarında seyirci ile buluşacak. 

BABAMIN GÜNAHLARI İLK BÖLÜM FRAGMANI - İZLE

Dizinin başrollerinde yer alan usta oyuncu Mustafa Uğurlu bu kez izleyiciyi şaşırtacak. Geçtiğimiz sezon İçerde dizisinde canlandırdığı karakter ile büyük beğeni toplayan Uğurlu, yeni sezonun en iddialı dramalarından biri olacak olan dizide acımasız bir mafya babasını canlandırıyor.
Dikkat çekici senaryosu ve çarpıcı kurgusuyla izleyicileri ters köşeye yatıracak dizi sevdiği kadın Yeşim’i (Melisa Sözen) korumak için Ferruh’un (Mustafa Uğurlu) işlediği cinayeti üstlenen Ozan’ın (Kadir Doğulu) yıllar sonra ilik nakli yapılması gereken bir kızı olduğunu öğrenmesi ve kızı için yaşamaya söz vermişken Ferruh’la yeni bir savaşa sürüklenmesini konu alıyor
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız