Nişantaşı'nda trafiği altüst etti

Moda blogu ‘Moda Tutkusu’nun sokak çekimleri için işlek bir caddeyi tercih eden stil danışmanı Eliz Sakuçoğlu, trafiği birbirine kattı.

Haberler 23.11.2016 - 17:36

Nişantaşı'nda bir sokağın ortasında siyah bir gelinlikle salınmaya başlayan Eliz Sakuçoğlu, kendisini görenleri şaşırttı.

Sokak konsepti gereği trafiğin işlediği caddeyi kısa süreli kapatan Sakuçoğlu, arkasından gelip korna çalan otomobillerin ikazlarını duymazdan geldi. Ara ara kaldırımdan inerek yola çıkan stil danışmanı, giydiği siyah elbisesi ile Nişantaşı’nın neredeyse tüm caddelerini gezerek moda çekimlerini tamamladı.
"Eyvah magazin geldi, basıldık" diyerek şaka yapan Sakuçoğlu, "Gelinlik provası yapıyorum. Kara gelin oldum. Nasıl beğendiniz mi?" sözleriyle basın mensuplarının fikirlerini aldı.
Murat Boz ile sekiz yıllık birlikteliğini noktalayan ve ardından Beran Benan ile birlikteliğe başlayan Sakuçoğlu, geötiğimiz günlerde 2017 yılında Benan'la evleneceklerini açıklamıştı.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız