Noel süsü bir peri

İngiliz televizyon yıldızı Houghton, Noel ağacının süsü oldu.

Haberler 03.11.2010 - 12:02

Biri Bizi Gözetliyor'un İngiliz versiyonunda ünlü olduktan sonra zirveyi bırakmaya hiç de niyeti olmadığını gösterdi. Ancak zirveden kasdın Noel ağacının tepesi olacağını rüyasında görse inanmazdı herhalde.

27 yaşındaki televizyon yıldızı Chantelle Houghton, Essex kentideki bir alışveriş merkezinin Noel promosyonu yaptığı etkinlikte süs ağacının yaklaşık 17 metre yükseklikteki ucuna kadar çıkarıldı.

Pembe peri elbisesiyle göz kamaştıran Chantelle vinçle yapılan bu operasyonda profesyönelce davrandı ve korktuğunu hiç belli etmedi.

Ancak duygularını daha sonra Twitter hesabında dile getirdi: "Noel ağacının tepesine konmak yaptığım en çılgın şeydi. Kanım dondu."

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız