'O.J. Simpson öldüresiye dövüldü'

İddialara göre, Amerikalı eski futbolcu ve oyuncu O.J. Simpson, tutuklu bulunduğu Nevada hapishanesinde bilincini yitirene kadar dövüldü.

Haberler 16.02.2011 - 14:03

The National Enquirer gazetesinin haberine göre, eşini ve birlikte olduğu kişiyi öldürmekten yargılanıp beraat eden O.J. Simpson, silahlı soygun yapmak suçuyla tutuklu kaldığı hapishanede saldırıya uğradı ve ölümüne dövüldü.

Simpson'ın genç ve kaslı dazlak bir mahkum tarafından yere yıkıldı ve yumruklandı. O sırada diğer mahkumlar da alkış tutarak olayı izledi ve oyuncu dayak yüzünden 3 hafta revirde yattı.

Çıktıktan sonrada korkudan hücresinden neredeyse hiç ayrılmadı.

Gazete hapishane yönetiminin olayı gizli tutmak için elinden geleni yaptığını da iddia etti ancak bugünkü USA Today gazetesi de hapishanedeki bir yetkiliye dayandırdığı haberinde olayın tamamen uydurma olduğunu yazdı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız