Obama ailesi kendi sebze-meyvesini yetiştiriyor

Beyaz Saray'ın güneyinde 100 metrekarelik bir sebze-meyve bahçesi var artık. Michelle Obama'nın öğrencilerle ektiği bahçede, ıspanaktan pırasaya,  yaban mersininden böğürtlene kadar pek çok sebze ve meyve yetişecek.

Haberler NTV Haber 10.04.2009 - 15:17

Beyaz Saray'da farklı bir heyecan var. First Lady Michelle Obama, öğrencilerle birlikte. Neredeyse 70 yıl sonra Byaz Saray yeniden sebze-meyve bahçesine kavuşuyor:
"Avrupa seyahetimizde bana sorulan ilk soru bahçe oldu. Herkes kendi bahçemiz olacağı için çok heyecanlandı çünkü pek çok ülkede insanlar kendi ürünlerini yetiştirmenin önemine gerçekten inanıyorlar"

Bahçede, mutfak otlarının yanı sıra, ıspanaktan pırasaya, yaban mersininden böğürtlene pek çok sebze ve meyve yetişecek. İlk ürünlerin birkaç hafta içinde alınması bekleniyor:
"Bu bahçe yalnızca ailemi değil, Beyaz Saray'ın tüm personelini de doyuracak. Hatta bu sebzelerle sizleri de besleyeceğiz"

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız