Okan Bayülgen: Influencer'ların hepsi çöp

Okan Bayülgen, konuk olduğu programda sosyal medya fenomenlerini kızdıracak açıklamalarda bulundu. Bayülgen Influencer'lar için "Hepsi çöp, hepsi zavallı" dedi.

Haberler 01.10.2021 - 15:37

Buket Aydın’ın sunuculuğunu yaptığı Tarafını Seç programına Okan Bayülgen ve Gülben Ergen konuk oldu. Son yılların en popülerleşen meslekleri arasında yer alan Influencer’lık üzerine konuşan Bayülgen, sosyal medyadaki fenomenler için “Hepsi çöp, hepsi zavallı” yorumunda bulundu.

"SANATÇILARDAN UTANIYORUM"

Bayülgen, fenomenlerin sadece bazı aplikasyonlar var olduğu sürece geçerliliğini koruduğunu ifade ederek son dönemlerde bu tip işlere bulaşan sanatçılardan ise utanç duyduğunu söyledi.

“ONLARDAN HİÇBİR ŞEY OLMAZ”

Okan Bayülgen, “Onları çöpe atıyorum hepsini ben. Onlar çöp, hepsi çöp. Para kazanmaya çalışan zavallılar hepsi. Hiçbir şey olmaz onlardan. Onlar bazı aplikasyonlar geçerliliği koruduğu sürece bir şey yapabilen, bu yolla da üç beş kuruş para kazanabilen insanlar. Başka bir şey değil" dedi. Bayülgen "Sevdiğimiz, tanıdığımız sanatçıların bu işlere girmesi bende utanç duygusu uyandırıyor. İnsanlar neden sanatlarını yapmak yerine Instagram üzerinden buna tenezzül ederler anlamıyorum. Çok çirkin bir şey bence” diye konuştu.

Okan Bayülgen sözlerinin gündem olması üzerine 8 dakikalık konuşmasının bağlamından kopartıldığını belirtti. Bayülgen "Kişilerden değil, hepimizin içinde bulunduğumuz bir durumdan, medyanın bu halinden söz ettim" dedi.

İstanbul'un dünyaya açılan modern kapısı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız