Özlediği karısını mezardan çıkarıp eve götürdü

Vietnam'da bir adam ölen karısını çok özleyince önce 20 ay boyunca mezarının üstünde uyudu, sonra da onu mezardan çıkarıp eve götürdü.

Haberler Anadolu Ajansı 26.11.2009 - 13:34

Çok sevdiği karısının ölümüne dayanamayan Vietnamlı bir adam, karısının iskeletini mezardan çıkararak 5 yıl beraber yaşadı.

Vietnam'daki internet gazetesi Vietnamnet, merkez eyaleti Kuang Nam'daki küçük bir kasabada yaşayan 55 yaşındaki adamın 2004 yılında karısının mezarını açtığını, iskelete kille doldurarak şekil verdiğini, elbiseler giydirdikten sonra da onu yatağına aldığını belirtti.

Lev Van adındaki adam Vietnamnet'e, karısına sarılmak istediği için böyle yaptığı söyledi. Karısının 2003 yılında öldüğünü ifade eden Van, ilk zamanlar karısının mezarının üstünde uyuduğunu, 20 ay geçtikten sonra da yağmur, rüzgar ve soğuk hava yüzünden, "onunla uyuyabilmek için" mezara tünel kazmaya karar verdiğini bildirdi.

Van'ın çocuklarının durumun farkına varması üzerine babalarının mezara gitmesini engelledikleri, ancak 2004'ün kasım ayının bir gecesinde Van'ın mezarı açıp eşinin cesedini eve götürdüğü kaydedildi.

Yedi çocuklu Van, komşularının birkaç yıldır kendisini ziyaret etme "cesaretinde" bulunmadığını da belirterek, "Ben bazı şeyleri farklı yapan bir insanım. Normal insanlar gibi değilim" dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız