Paris'te aşk kokusu (Celine Dion&Pepe Munoz)

Celine Dion’un, dansçısı Pepe Munoz’la samimi anları, aşk iddialarını güçlendirdi.

Haberler 24.01.2019 - 10:47

Ünlü şarkıcı Celine Dion, Paris Moda Haftası kapsamında, Alexandre Vauthier markasının Haute Couture İlkbahar-Yaz 2019 defilesini izlemeye gitti. Dion’un, kendi sine eşlik eden dansçısı Pepe Munoz’la samimi halleriyse, aşk iddilarını güçlendirdi.

2017 yılının yaz aylarında tanışan 50 yaşındaki sanatçı ve 34 yaşındaki dansçı, defile boyunca en ön sırada oturarak, kıyafetleri inceledi. Ara sıra sohbet eden, gülen ve şakalaşan ikili, çevredekilerin dikkatini çekti.
Munoz, bir ara Dion’un frikik vermesini önlemek için şarkcının dekoltesini düzeltti. Dansçı o anları daha sonra Instagram hesabından paylaştı. Son dönemde sürekli birlikte vakit geçiren Paris'teki diğer organizasyonlarda da ayrılmayan çiftin, aşklarını gizli tutmak istedikleri, konuşuluyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız