Prada ve Sotheby's, Unesco yararına güçlerini birleştiriyor

Prada, Sonbahar/Kış 2020 Kadın ve Erkek Koleksiyonu kampanyası Tools of Memory için işbirliğiyle UNESCO yararına bir açık arttırma gerçekleştiriyor.

Haberler 06.10.2020 - 14:26

Prada ve Sotheby's, Birleşmiş Milletler Eğitim, Bilim ve Kültür Örgütü (UNESCO) adına fon toplamak adına çevrimiçi bir açık artırma ile Tools of Memory Koleksiyonu'nda öne çıkan parçaları satışa sunuyor.

DEZAVANTAJLI GENÇLER İÇİN

2-15 Ekim 2020 tarihleri arasında gerçekleşecek müzayedede toplanan gelir, UNESCO'nun dünyanın dört bir yanında dezavantajlı gençler için yürüttüğü Keeping girls in the Picture ve okulların kapanması sırasında öğrenmenin sürekliliğini teşvik eden Global Education Coalition’s Gender Flagship adlı kampanyalarına özel olarak bağışlanıyor.

ÜRÜNLER, DAVETİYELER HATTA DEKOR PARÇALARI

Açık arttırmada, koleksiyondan öne çıkan ürünler, show davetiyeleri, defile dekorundan parçalar gibi Prada 2020 Sonbahar/Kış sezonu kadın ve erkek koleksiyonlarının evrenine ait birçok parça satışa sunuluyor.

Sefirin Kızı 23. yeni bölüm fragmanı

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız