Seda Sayan'dan oğluna Lamborghini

Seda Sayan, oğluna 700 bin liraya ikinci el Lamborghini Gallardo aldı. Sayan, otomobili almadan önce oğluna alkollü araç kullanmayacağına dair yemin ettirdi.

Haberler 06.05.2011 - 10:50

Ünlü sanatçı, oğlu için kesenin ağzını açtı. Uzun süredir bir Lamborghini sahibi olmak isteyen Oğul Can, annesinin daha önce aldığı Audi R8 otomobilini geçtiğimiz günlerde sattı. Oradan gelen parayı cebine koyan Oğul Can, Lamborghini için ihtiyacı olan parayı da annesinden istedi.

Habertürk'ün haberine göre; Sayan, otomobili almadan önce oğluna alkollü araç kullanmayacağına ve trafik kurallarına uyacağına dair yemin ettirdi, sonra ise 700 bin liraya ikinci el bir Lamborghini Gallardo aldı.


Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız