Seine nehri kıyısına 8. kez plaj kuruldu

Paris'te plaj keyfi geleneksel hale geldi. Kent sakinleri ve turistlerin faydalanması için Seine nehrinin kıyısına 8. kez plaj kuruldu.

Haberler Anadolu Ajansı 05.08.2009 - 10:15

Nehrin batı kıyısında Pont des Arts ile Pont de Sully arası ve Villette kanalının çevresindeki plajın bazı bölümleri için 6 ton kum ve onlarca palmiye ağacı kullanıldı.

İlişkili Haberler


Plaj boyunca kafe, kütüphane, masaj ve dans salonları, tuvaletler gibi yapılar yerleştirildi.

Villette kanalında kano, kürek, optimist gibi su sporlarının da yapıldığı plaj günleri etkinlikleri kapsamında hafta sonları tarihi belediye binası önünde konserler düzenleniyor.

Özellikle tatile gidemeyen ve yılın en sıcak günlerini yaşayan Parisliler, plajdan faydalanıyor. Plaj, 20 ağustosa kadar saat 09.00-21.00 arasında ücretsiz olarak herkese açık.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız