Seranay Sarıkaya için hastaneden açıklama

Oyuncu Serenay Sarıkaya'nın özel bir hastanede Seren Kaya ismiyle estetik operasyon geçirdiği iddiaları üzerine hastaneden açıklama geldi. Yapılan açıklamada, hastaneye ismini farklı verdi iddialarının asılsız olduğu vurgulandı.

Haberler 10.10.2020 - 16:36

Oyuncu Serenay Sarıkaya, özel bir hastaneye giderek göğüslerinden estetik operasyon  geçirdi. Hastaneye Seren Kaya ismiyle kayıt yaptırarak işlem gördüğü iddia edildi. 

Oyuncunun menajerlik ajansı konuya ilişkin "Küçük bir operasyon geçirdi ve taburcu oldu" derken hastaneden de açıklama yapıldı. 

Acıbadem Maslak Hastanesi Başhekimi Dr. Cengiz Bavbek, ünlü oyuncu Serenay Sarıkaya’nın 7 Ekim 2020, Çarşamba günü hastanede geçirdiği operasyonla ilgili "Hastaneye ismini farklı verdi" iddialarının asılsız olduğunu açıkladı.

Dr. Cengiz Bavbek, şu açıklamayı yaptı: "Hastanemizi zan altında bırakacak şekilde, basında ‘sahte isimle hastaneye yatışı yapıldı’ şeklinde haberler yayınlanmıştır. Bu iddialar asılsızdır ve doğru değildir. Hastamız Serenay Sarıkaya, 7.10.2020 - 08.10.2020 tarihleri arasında kendi ismiyle hastanemizden hizmet almış ve taburcu olmuştur."
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız