Serenay Sarıkaya: Cem ile küs değiliz

Oyuncu Serenay Sarıkaya, eski sevgilisi Cem Yılmaz hakkındaki sorulara "Görüşmüyoruz ama tabii ki küs değiliz" diye yanıt verdi.

Haberler 03.02.2021 - 08:18

Bebek'teki bir güzellik merkezinden çıkan Serenay Sarıkaya uzun süre sonra muhabirlere yakalandı. Sarıkaya, Cem Yılmaz'la biten ilişkisi hakkında ilk kez konuştu. Geçen hafta Yılmaz'ın bir videosunu beğenince çıkan "Acaba barıştılar mı?" söylentilerine cevap veren Sarıkaya "Yok barışmadık, kendisi söyledi zaten. Çok normal artık. Büyütmeyelim böyle şeyleri... Bir like'tan buraya gelmesin mevzu... Yetişkin insanlarız. Görüşmüyoruz ama küs değiliz, neden küselim" dedi.

"YENİ PROJE İÇİN HAZIRLANIYORUM"

Bergen projesi ne oldu? sorusuna da cevap veren Sarıkaya, "Bergen projesini askıya aldık. Başka projeler geldi şimdi onlarla ilgili hazırlık sürecindeyiz. Çalışmayı çok özledim" ifadelerini kullandı. Ünlü oyuncu son olarak, "Aşı sırası gelirse aşı olmayı düşünüyorum" dedi.

'KÜSMEDİK Kİ' AÇIKLAMASI

Cem Yılmaz geçtiğimiz günlürde muhabirlerin, "Serenay Hanım ile barıştınız mı?" sorusuna, "Küsmedik ki barışalım" diye cevap vermişti.

Akrep 9. yeni bölüm 2. fragman

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız