Serenay Sarıkaya'dan Ozan Güven'e: Hadi gel artık...

Ozan Güven ile Cem Yılmaz'ın başrolünü oynadığı Arif V 216 filminin çekimleri dün bitti. Ozan Güven'e Fİ'den arkadaşı Serenay Sarıkaya, 'Hadi gel artık da başlayalım' diye seslendi.

Haberler 02.09.2017 - 12:01

Cem Yılmaz ile başrollerini paylaştığı ve çekimleri biten Arif V 216 filminin afişini sosyal medyadan paylaşan Ozan Güven'e Fi'deki rol arkadaşı Serenay Sarıkaya'dan mesaj geldi. Yeni nesil online televizyon puhutv’nin dizisi Fi'nin Duru'su dizide Can Manay karakterini canlandıran Güven'in paylaştığı fotoğrafın altına espirili bir mesaj yazdı.

"Şu masumiyete bakın, şu bebek surata. Nerdesin sen? Yeter artık, bitti gitti film. Hadi gel artık da başlayalım" yazdı. Fi dizisinin çekimleri 15 Eylül'de başlayacak. Film için saçlarını kazıtan Ozan Güven yurtdışında hazırlanan özel bir perukla kamera karşısına geçecek.

'Fi'nin finaline damga vuran 'İnsan İnsan' şarkısı - Video

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız