Sinan Akçıl'dan ödül gafı

Gecce.com gecesinde En Başarılı Kadın ödülünü vermek için sahneye çıkan Sinan Akçıl, "Bu ödülü aldığım için çok teşekkür ederim" diyerek herkesi şaşırttı.

Haberler 10.10.2013 - 10:39

Türkiye'nin en iyi mekan, aşçı, işletmelerin ödüllendirildiği "Gecce Mekan Oscarları 2013" ödül törenine şarkıcı Sinan Akçıl'ın gafı damga vurdu.

3. kategoride yer alan En Başarılı Kadın ödülünü vermek için Kenan Doğulu'yla birlikte sahneye çıkan Sinan Akçıl "Bu ödülü aldığım için çok teşekkür ederim" sözleriyle izleyenleri şaşkınlığa uğrattı.

Akçıl’ın ödül alacağını sanması üzerine Kenan Erçetingöz araya girerek, "Sinan bugün bayağı heyecanlı ödül almaktan bahsediyor, ödül vereceksin sen" diyerek davetlileri güldürdü.

Kenan Doğulu da "Ben de şey zannettim, en müdavim sanatçı ödülü veriyorum" diye gülerek Akçıl’a sarıldı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız