Sosyal medyada 'kedi'li sessizlik

Terör tehdidi nedeniyle olağanüstü önlemlerin alındığı Belçika'da, halktan devam eden operasyonları ve  ekiplerin bulunduğu yerleri sosyal medyada paylaşmamaları istendi.  Güvenlik güçlerinin bu talebine uyan sosyal medya kullanıcıları Twitter'da kedi fotoğrafları paylaştı..

Haberler 23.11.2015 - 12:19

Belçika federal polisi, halk ile medyadan, devam eden operasyonları ve ekiplerin bulunduğu yerleri sosyal medyada paylaşmamalarını veya haber yapmamalarını talep etti. 

Bazı Belçika medya kuruluşları da bu isteğe uyacaklarını açıklayarak, operasyonlar sonlanana kadar detay veren haber yapmadı.  

Sosyal medya kullanıcıları ise "#brusselslockdown" etiketiyle kedi fotoğrafları paylaştı. 

Operasyonların ardından Belçika kriz merkezinin resmi Twitter hesabından yapılan açıklamada, "medya ve vatandaşlara, talep edildiği üzere bu akşamki yasal müdahale boyunca gösterdikleri online sessizliklerinden dolayı teşekkür ederiz" ifadelerine yer verildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız