Sümer Tilmaç kaza geçirdi

Antalya'da, kalp krizi geçiren kişiyi taşıyan ambulans, önünde seyreden otomobile, otomobil de oyuncu Sümer Tilmaç'ın kullandığı pikaba çarptı.

Haberler Anadolu Ajansı 04.09.2011 - 09:39

Kalp krizi geçiren bir hastayı hastaneye götürmek üzere yola çıkan 112 Acil Servis'e ait ambulans, Meydan Altgeçidi'nde, önünde seyreden Nail Nasil Salmanov'nun kullandığı 07 ELT 99 plakalı otomobile arkadan çarptı. Bu otomobil de, önünde seyreden, oyuncu Sümer Tilmaç'ın kullandığı 34 EJY 42 plakalı pikapla çarpıştı. Kazada, araçlarda hasar oluştu.

Ambulanstaki hasta, olay yerine çağrılan başka bir ambulansla Akdeniz Üniversitesi Hastanesine sevk edildi. İsmi henüz öğrenilemeyen hastanın durumunun ağır olduğu ve yoğun bakım ünitesinde tedavi altına alındığı bildirildi. Kazanın ardından Meydan Altgeçidi'nin tek şeridinde uzun araç kuyruğu oluştu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız