Kaan Tangöze ve Kıvılcım Ural çiftinin Seçkin Piriler'den korunma talebine mahkemeden ret

Kıvılcım Ural-Kaan Tangöze çiftinin, Tangöze'nin eski eşi Seçkin Piriler hakkında uzaklaştırma kararı çıkarmak amacıyla mahkemeye yaptıkları başvuru reddedildi.

Haberler 26.05.2019 - 13:15

Seçkin Piriler, geçen haftalarda eski eşi Kaan Tangöze tarafından tehdit ve darp edildiği iddiasıyla korunma talebinde bulunmuş, İstanbul Aile Mahkemesi’nden 3 ay uzaklaştırma kararı aldırmıştı.

Posta gazetesinin haberine göre, bu defa Kaan Tangöze ile eşi Kıvılcım Ural, Seçkin Piriler’in kendilerine psikolojik şiddet uyguladığını ve hakaret içerikli mesajlar gönderdiğini iddia ederek mahkemeye başvuruda bulundu. Ancak mahkemeden Kaan Tangöze ile Kıvılcım Ural çiftinin bekledikleri karar çıkmadı. 
İstanbul Aile Mahkemesi, çiftin korunma talebini "Tangöze çiftinin talebi 6284 sayılı kanunu ihlal eden bir eylem değildir" gerekçesiyle reddetti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız