Tatil için Ege sahillerini seçti

Ünlü futbolcu, lüks bir tekneyle mavi yolculuğa çıkacak.

Haberler Anadolu Ajansı 19.06.2011 - 16:01

Portekiz Milli Takımı'nın ve Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldız futbolcusu Cristiano Ronaldo, tatil için Muğla'nın Bodrum ilçesine geldi.

Ronaldo'yu taşıyan Demirören Grubuna ait özel uçak saat 13.12'de Milas-Bodrum Havalimanına indi. Yıldız futbolcunun gelmesi nedeniyle havalimanın içinde ve çevresinde güvenlik tedbirleri alındı. Uçaktan inen özel güvenlik görevlileri yaklaşık 20 dakika boyunca havalimanı içerisinde güvenlik görevlileriyle görüşüp inceleme yaptı.

Bu arada, havalimanında bulanan vatandaşlar servis otobüsleri içinden yıldız futbolcunun gelişini bekledi.

Cristiano Ronaldo, saat 13.34'te beraberindekilerle özel uçaktan indi. Havalimanının VİP bölümüne kadar güvenlik tedbirleri altında beraberindekilerle yürüyen Ronaldo, siyah bir minibüse binerek havalimanından ayrıldı.

Yıldız futbolcunun spor kıyafetler giydiği ve rahat hareketlerde bulunduğu gözlendi. Ronaldo'nun Bodrum'dan lüks bir tekneyle mavi yolculuğa çıkacağı öğrenildi.




Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız