Türkiye finali Mersin'de

Uluslararası Türkiye Offshore Şampiyonası'nın Mersin ayağı 30-31 Ekim tarihlerinde gerçekleştirilecek.

Haberler 29.10.2010 - 10:19

Mersin Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, bu tür etkinliklerin kentin tanıtımına katkı sağlayacağını ve kentin dünya çapında tanıtıldığını söyledi.        

Büyükşehir Belediye Başkanı Macit Özcan da Mersin'in spora değer veren bir şehir olarak anılmasını istediklerini ifade ederek, yerel yönetim olarak 4 yıldır destek verdikleri bu organizasyona katkılarının süreceğini vurguladı.        

MTSO Yönetim Kurulu Başkanı Şerafettin Aşut ise yarışmanın Türkiye finalinin Mersin'de yapılacağını bildirdi.        

Mayıs ayında İstanbul Haliç'te başlayan Architon Dünya Off-shore Şampiyonası'nın 19. ve 20. ayağının 30-31 Ekim'de  Mersin'de yapılacağını hatırlatan Aşut, şunları kaydetti:       

''Bu yıl dördüncü kez harika bir doğal tribün şeklindeki Mersin sahillerinde sürat motorlarının seslerini duyacağız. Özellikle açık deniz koşulları ile daha önceki yıllarda gerek sporculara gerekse izleyenlere büyük heyecan ve zevk veren Mersin yarışları sonrasında Dünya Offshore Şampiyonu belirlenecek.''        

Mersin'de bu yıl 4'üncüsü düzenlenecek yarışmalar 30-31 Ekim tarihlerinde Adnan Menderes Bulvarı Barış Meydanı açıklarında gerçekleştirilecek. Daha önceki yıllarda Türkiye Offshore Şampiyonasının yapıldığı Mersin'de, yarışlar bu yıl Dünya Şampiyonası seviyesinde gerçekleştirilecek.       

Alman, ABD'li, Fransız, İspanyol, Danimarkalı ve Türk pilotlar toplam 10 yarış teknesiyle mücadele edecek.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız