Uyandılar, havuzda otomobil buldular

ABD’de yaşayan aile sabah havuz başında güzel bir kahvaltı yapmaya hazırlanıyordu. Fakat havuzda onları bekleyen sürpriz bir misafir vardı.

Haberler 14.05.2012 - 11:02

ABD’nin California şehrinde yaşayan Diaz ailesi keyifli bir Pazar kahvaltısı yapmak için evlerinin bahçesine indi. Havuz başına giden aile havuzun dibinde duran beyaz bir otomobille karşılaştı.

Eve çağrılan polis konuyla ilgili inceleme yaparken aracın şoförüne ulaştı. 40 yaşındaki Modesto Cabral’ın evin köşesindeki tehlikeli virajı alamayarak bahçe duvarını yıkıp havuza düştüğünü söyledi.

Cebral’ın aracın sağ penceresinden su yüzüne çıkmayı başardığı belirtildi.

Direksiyona alkollü olarak oturduğundan şüphelenen Cebral’ın tutuklandığı ve daha sonra 10 bin dolar kefalet ücretiyle serbest bırakıldığı belirtildi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız