ANCA: Pelosi başaramadı

ABD'deki güçlü Ermeni lobisinden, Temsilciler Meclisi Başkanı'nın, 1915 Ermeni iddialarını gündeme getirmeden görev süresini doldurma yolunu seçtiği açıklaması geldi.

Haberler Anadolu Ajansı 23.12.2010 - 00:02

Amerikan Ermeni Ulusal Komitesi (ANCA), Temsilciler Meclisi Başkanı Nancy Pelosi'nin Ermeni tasarısını gündeme getirmeyi başaramadığını bildirdi.

ANCA'dan yapılan açıklamada, Pelosi'nin, tasarıyı Genel Kurula getirmeden Meclisin görev süresini sona erdirme yolunu seçtiği belirtildi.

Bu arada, Meclisin, şu anda oyladığı 11 Eylül ile ilgili tasarının ardından tatile gireceği kaydediliyor. Bu Meclisin görev süresi sona erdiğinden, tasarının "kadük" hale geleceği ifade ediliyor.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız