Arkadaşları yüzünden intihar etti

Yoksul olduğu için alay edilen 14 yaşındaki Ashleigh Bowes kendisini öldürdü.

Haberler 16.10.2015 - 19:46

Independent'ın haberine göre İngiltere'de yoksul olduğu için alay edilen Ashleigh Bowes isimli 14 yaşındaki genç, odasında ölü bulundu.

Gencin okul arkadaşları tarafından depresyonda olması, yeme bozukluğu yaşaması ve yoksul olması sebebiyle hedef alındığı bildiriliyor.

Ashleigh, annesi Sue ve kardeşi Chris ile...

Bowes'un intihar yöntemlerini anlatan internet sitelerini araştırdığı ve ilaç kullanarak intihar ettiği aktarılırken, odasında bıraktığı notta "Anlayacağınızı düşünüyorum. Buna dayanamıyorum" dediği bildiriliyor. 

Bowes'un intihar etmeden önce tavşanını uzaklaştırdığı, annesini öptüğü ve yatağına gittiği bildiriliyor.

"Biz yoksuluz. Sizin gibi büyük markalara sahip olamayız" yazan genç "Bunda alay edilecek bir şey yok. Sözcükler öldürür" diyerek arkadaşlarına tepki gösteriyor.

Ailesinin kızlarının intihar edeceğine dair bir işaret görmedikleri söyleniyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız