Avustralya'da inşaat binasının çatısı çöktü: 1 ölü

Avustralya'da üniversite yerleşkesinde inşaat halindeki bir binanın çatısının çökmesi sonucu 1 kişi hayatını kaybetti, 2 kişi yaralandı.

Haberler Anadolu Ajansı 13.10.2020 - 11:08

ABC News'in haberine göre, Batı Avustralya’nın Perth kentindeki Curtin Üniversitesi binasının cam çatısının, yerel saatle 12.30 civarında çökmesinin ardından acil durum ekipleri olay yerine geldi.

İlk yardım kuruluşu St John Ambulans ekipleri, olayda 1 kişinin öldüğünü, yaralanan 2 kişinin de hastaneye kaldırıldığını kaydetti.

Üniversite yetkilileri, personelden ve öğrencilerden bölgeden uzak durmalarını istedi.

İnşaat halindeki binada meydana gelen olay sonrasında havadan çekilen görüntülerde, çöken cam çatının enkazı ve iskelesi görülüyor.

Çatının çöktüğü esnada binada kaç kişinin olduğu bilinmezken arama kurtarma ekipleri, enkaz altında başka kişilerin olup olmadığını belirlemeye çalışıyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız