Beyaz Saray'da renkli kutlama

Beyaz Saray, renkli bir kutlamaya sahne oldu. ABD Başkanı Obama ve eşinin verdiği, Paskalya Bayramı kutlamsı için onbinlerce Amerikalı Beyaz Saray'ın bahçesini doldurdu.

Haberler 22.04.2014 - 02:17

ABD Başkanı Barack Obama ve eşi Michelle Obama, Paskalya kutlamasında Beyaz Saray'ın bahçesinde 30 bin civarında Amerikalı'yı ağırladı.

Her yıl düzenlenen Paskalya etkinliklerine katılmak isteyen binlerce Amerikalı, sabah saatlerinden itibaren Beyaz Saray bahçesini doldurdu.

Obama çifti, konuklara, Beyaz Saray'ın balkonundan hitap etti. Obama çiftinin yanında, "Paskalya tavşanı" da yerini aldı.

ABD Başkanı Obama, Amerikalıların Paskalya Bayramı'nı kutlayarak, bugünkü etkinliğin Beyaz Saray'da yıl boyunca yapılan en büyük ve en eğlenceli etkinlik olduğunu kaydetti.

Michelle Obama da 30 binden fazla kişiyi ağırladıklarını dile getirerek sağlıklı yaşam konusunda mesajlar verdi.

Obama çifti, daha sonra yanlarında "Paskalya Tavşanı" ile bahçeye gelerek konuklarla tokalaştı, çocuklarla sohbet etti. Daha sonra, Obama, bir kitap seçerek onu çocuklara okudu. Basketbol ve tenis kortlarını ziyaret eden Obama, kısa bir süre çocuklarla oynadı.

Yumurta yuvarlama yarışması yapılan, renkli görüntülere sahne olan kutlama, akşama kadar çeşitli etkinliklerle devam edecek.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız