Çipras'ın zor SYRİZA kararı

Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras partisi SYRİZA'daki bölünmeyi önlemek için harekete geçti.

Haberler 30.07.2015 - 16:59

SYRİZA merkez komitesine hitabeden Yunanistan Başbakanı Aleksis Çipras, "Merkez Komite'nin solcular olarak iktidarda olmamızı ve kurtarma şartları karşısında stratejimizi konuşmak üzere acil bir kongre çağrısında bulunmasını öneriyorum" dedi.

Kurtarma paketi şartlarını kabul ettiği güne atıfta bulunan Başbakan Çipras, "Saygı duyulan bir başka görüş var ki o da hükümetin analizlerini kabul etmiyor ve 13 Temmuz sabahı daha başka alternatif yolların olduğuna inanıyor" ifadesini kullandı.

Yunanistan Başbakanı Çipras bu durumda parti stratejisine aceleyle karar verilmemesi gerektiğini ancak istenilmesi halinde pazar günü bunun için bir referandum gerçekleştirilebileceğini belirtti.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız