Emlak dolandırıcılığı davası: Başsavcılık Trump'ın malvarlığına el koymak için ilk adımı attı

Eski ABD Başkanı Donald Trump’ın, emlak sektöründe dolandırıcılık suçlamasıyla yargılandığı davada New York Başsavcısı Letitia James, 454 milyon dolarlık para cezasının ardından eski Başkan Donald Trump'ın eyaletteki mülklerine el konulması için ilk adımı attı.  Başsavcı James, eski başkanın golf kulübü ve Seven Springs malikanesinin bulunduğu Westchester County'deki dolandırıcılık kararını tebliğ etti.

Haberler Anadolu Ajansı 22.03.2024 - 02:44

45'inci ABD başkanı Donald Trump, daha iyi ticari şartlar elde etmek için fazla mal varlığı beyan etmekten suçlu bulunmuştu. Eski ABD Başkanı, 464 milyon dolarlık para cezasına çarptırıldı.

Trump temyiz davasına devam edebilmek için ya bu cezanın tamamını ödemek ya da kendisine kefil olacak bir sigorta şirketi bulmak zorunda. Ancak Trump'ın avukatları bu cezanın tamamını nakit olarak ödeyemeyeceklerini ve Trump'a kefil olacak bir sigorta şirketi de bulunamadığını beyan etti.

Bir sigorta şirketi Trump'a kefil olur ve temyiz davası kaybedilirse, şirket 464 milyon dolarlık cezanın tümünü ödemek zorunda kalacak. Trump, para cezasını ödeyemezse mal varlığına ipotek gelmesi gündemdeydi.

New York Başsavcısı Letitia James, eski Başkan Donald Trump'ın eyaletteki mülklerine el konulması için ilk adımı attı.

Başsavcı James, eski başkanın golf kulübü ve Seven Springs malikanesinin bulunduğu Westchester County'deki dolandırıcılık kararını tebliğ etti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız