İspanya ve Fransa’da fırtına 14 can aldı

İspanya ve Fransa’da hızı saatte 150 kilometreyi bulan fırtına nedeniyle 14 kişi yaşamını yitirdi.

Haberler Anadolu Ajansı 25.01.2009 - 11:18

İspanya’nın Sant Boi de Llobregat kasabasında şiddetli rüzgarla bir spor salonunun çatısı ve duvarı çöktü. Olayda 4 çocuk hayatını kaybederken, yaralanan 10 çocuktan 1’inin durumunun ağır olduğu öğrenildi.

Acil durum ilan edilen Katalonya ve Galisya bölgelerinde son 24 saatte rüzgardan dolayı duvar çökmesi veya ağaç devrilmesi gibi olaylarda hayatını kaybedenlerin sayısı da 6’ya yükseldi.

Fransa’da da 1.7 milyon civarında evin elektriksiz kalmasına ve yolların kapanmasına yol açan fırtına sonucu toplam 4 kişi öldü. Yerel basın, ölenlerden birinin hastanede bulunan ve fırtınanın neden olduğu elektrik kesintisi nedeniyle yaşam destek ünitesi duran yaşlı bir kadın olduğunu aktardı.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız