KKTC'de Rum Apostolidis'i öldüren zanlı polise teslim oldu

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nde Rum Solomos Apostolidis'i öldürüp Türkiye'ye kaçan zanlı, polise teslim oldu ve suçunu itiraf etti.

Haberler 07.04.2018 - 22:32

Bir haftadır kayıp olan 65 yaşındaki Rum Solomos Apostolidis’in cesedi Girne dağ yolu mevkiinde yoldan 400 metre uzaklıkta bir ormanlık alanda bulunmuştu.

Cinayete kurban giden Solomos Apostolidis, kamera kayıtlarında en son iki kişiyle birlikte bir kumarhaneden çıkarken görüntülenmişti. Otomobili Girne Alsancak’ta askeri bölge yakınlarında bulunmuş, ailesinin cinayet ihbarı üzerine polis geniş çaplı soruşturma başlatmıştı.

CİNAYETİ İŞLEDİĞİNİ İTİRAF ETTİ

Apostolidis’i öldürüp Türkiye’ye kaçan zanlı, polise teslim olarak cinayeti işlediğini itiraf etti.

Türkiye’de aranan 22 yaşındaki zanlı Erdinç Şentürk akşam üzeri Yalova Çınarcık Emniyet Müdürlüğü'ne giderek teslim oldu.

Eski kumarhane çalışanı olan katil zanlısı, ifadesinde Apostolidis'i öldürdüğünü itiraf etti.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız