Kuzey Kore lideri Kim yine corona virüsü hiçe saydı

Dünya yeni tip corona virüs (Covid-19) ile mücadele için önlem alırken, Kuzey Kore virüsten etkilenmemiş askeri tatbikat yaptı. Kuzey Kore lideri Kim'in de yer aldığı tatbikat yine hiçbir corona virüs önleminin alınmadığı görüldü.

Haberler ntv.com.tr 10.04.2020 - 10:55

Kuzey Kore lideri Kim Jong-un bu kez de virüs önlemsiz askeri tatbikata katıldı. 

Dünya corona virüs tehdidi nedeniyle ciddi önlemlere başvururken, ülkesini kapalı bir rejimle yöneten Kuzey Kore lideri Kim Jong-un'un tavrı yine fark yarattı. Kısa menzili füze denemesini maskesiz yerinde izleyemesinin ardından Kim, bu kez de hiçbir önlem almadan askeri tatbikata katıldı. 

Kuzey Kore'de resmi olarak corona virüsü tepsit edilmedi ancak ocak ayından bu yana 20 kişinin şüpheli şekilde öldüğü belirtiliyor.
Kim, geçtiğimiz günlerde çektirdiği bu fotoğraf ile çok konuşulmuştu.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız