Merkel de kayak kurbanı

Almanya Başbakanı Angela Merkel, İsviçre'de kayak yaparken sol leğen kemiğini kırdı. Merkel'in önümüzdeki birkaç haftayı dinlenerek geçireceği belirtildi.

Haberler 06.01.2014 - 13:15

Almanya, eski Formula 1 pilotu Michael Schumacher'in kayak kazası şokunu atlatamadan yeni bir kazayla sarsıldı. İsviçre'de tatilde bulunan Almanya Başbakanı Angela Merkel kayak yaparken yere düşerek leğen kemiğini kırdı.

Alman hükümet sözcüsü Steffen Seibert, Merkel'in önümüzdeki birkaç haftayı dinlenerek geçireceğini söyledi.

Almanya'nın başkenti Berlin'de açıklama yapan hükümet sözcüsü Seibert, "Başbakan Merkel kayak yaptığı sırada yere düştü. Düştüğü anda yüksek bir hıza sahip değildi" dedi.

Merkel'in sol leğen kemiğinde kırık tespit edildiğini belirten Seibert, "Başbakan önümüzdeki günlerde zamanını daha çok uzanarak geçirecek. Uçağa binemeyecek, bu nedenle birçok randevusunu iptal etmek zorunda" şeklinde konuştu.

Almanya Başbakanı Angela Merkel, İsviçre Alpleri'nde Noel tatilinde bulunuyordu.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız