Meksika'nın Miss World organizatörü öldürüldü

Miss World güzellik yarışmasının Meksika organizatörü Hugo Ruben Castellanos, silahlı saldırı sonucu yaşamını yitirdi.

Haberler Anadolu Ajansı 09.08.2016 - 17:17

Miss World güzellik yarışmasının Meksika organizatörü Hugo Ruben Castellanos, Sinaloa eyaletinin kuzeydoğusundaki Culiacan kentinde öldürüldü.

Castellanos'un Miss Sinaloa güzellik yarışmasının kazananını açıkladıktan birkaç saat sonra bir bardan yanındaki iki kişiyle birlikte kaçırıldığı belirtildi.

Kaçırılan iki kişi kısa süre sonra serbest bırakılırken, Castellanos'un cesedi çalıntı bir araba içinde kurşunlanmış bir şekilde bulundu.

Cinayetin neden işlendiği henüz açıklığa kavuşmazken, görgü tanıkları, Castellanos'un, kaçırıldığı bara gitmeden önce Miss Sinaloa yarışmacılarıyla bir partiye katıldığını ifade etti.

"BÜCÜR" YAKALANDI, CİNAYETLER ARTTI

"El Chapo" (bücür) lakaplı uyuşturucu baronu Joaquion Guzman'ın memleketi Sinaloa'da cinayet oranlarının, Guzman'ın yeniden yakalandığı ocak ayından bu yana arttığı kaydedildi.

Meksika'da Baja California Sur eyaletinin, Sinaloa uyuşturucu karteliyle bağlantısı olduğu iddiasıyla birkaç ay önce görevinden alınan eski savcı yardımcısı Samgar Salvador Gomez Reyes, haziran ayı sonunda saldırıda öldürülmüştü.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız