Televizyon kumandası çaldığı için 22 yıl hapse mahkum oldu

ABD’nin Illinois eyaletinde Eric Bramwell isimli kişi televizyon kumandası çaldığı için 22 yıl hapse mahkum oldu. Bramwell’in şartlı tahliye hakkını kazanması içni cezasının en az yarısını yatması gerekiyor.

Haberler 11.01.2017 - 01:18 Son Güncelleme : 11.01.2017 - 01:23

Eric Bramwell Kasım ayında suçlu bulundu ve Ocak ayında 22 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

35 yaşındaki Bramwell, uzaktan kumandayı Ağustos 2015'te Wheaton şehrinde bulunan bir apartman kompleksinin ortak alanından çaldı ve olay sırasında eldivenini düşürdü.

Eldivende DNA’sı bulunan Bramwell yakalandı ve mahkemeye çıkarıldı. Zanlının daha önce de benzer televizyon hırsızlıklarına karıştığı açıklandı. Olayda suçlu bulanan Bramwell, sabıka geçmişi de göz önüne alınarak hapse gönderildi.

ABD’de bulunan hükümlü oranı dünyanın en yüksek sayılarına sahip. 2016’da yayınlanan raporlara göre devlet, yerel, federal ve gençlik cezaevlerinde 2.3 milyon mahkum bulunmakta.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız