Trump, Trudeau ile buluşacak

Beyaz Saray, 13 Şubat Pazartesi günü ABD Başkanı Donald Trump ile Kanada Başbakanı Justin Trudeau'nun Beyaz Saray'da bir araya geleceğini açıkladı.

Haberler Anadolu Ajansı 09.02.2017 - 20:52

13 Şubat Pazartesi günü ABD Başkanı Trump'ın, Kanada Başbakanı Trudeau'yu Beyaz Saray'da ağırlayacağı açıklandı.

Beyaz Saray'dan yapılan yazılı açıklamada Trump ile Trudeau arasında "yapıcı ve iki ülke ilişkilerini güçlendirecek" bir görüşmenin gerçekleşmesinin beklendiği belirtildi.

20 Ocak'ta göreve başlayan ve bir hafta sonra İngiltere Başbakanı Theresa May'i Beyaz Saray'daki ilk yabancı ülke temsilcisi olarak ağırlayan Trump'ın, yarın da Japonya Başbakanı Şinzo Abe ile görüşmesi bekleniyor.

ABD, Kanada ve Meksika arasında imzalanan ve Trump'ın "yeniden gözden geçireceğini" açıkladığı Kuzey Amerika Serbest Ticaret Anlaşmasının (NAFTA), Trump-Trudeau görüşmesindeki en önemli konu başlıklarından biri olacağı belirtiliyor.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız