Ünlü yüzücü gözaltına alındı

Maryland Ulaşım İdaresi'nden yapılan açıklamada, ünlü yüzücü Michael Phelps'in hız limitini aşması sebebiyle durdurulup, yapılan alkol testinde alkollü olduğunun tespit edilmesi üzerine gözaltına alındığı bildirildi.

Haberler 01.10.2014 - 00:24

Maryland Ulaşım İdaresi'nden yapılan açıklamada, ünlü yüzücü Michael Phelps'in, salı günü sabaha karşı Baltimore'da tüneldeyken hız limitini aşıp, bulunduğu çift şeritli hattan çıktığı gerekçesiyle durdurulduğu ve yapılan alkol testinde alkollü olduğunun tespit edilmesi üzerine gözaltına alındığı bildirildi.

Açıklamada ayrıca, Baltimore'da 72 kilometre hız limiti olan yolda, 134 kilometre hızla seyretmesi nedeniyle radara yakalanan Phelps'in, polis tarafından gözaltına alındığı sırada zorluk çıkarmadığı kaydedildi.

2004 yılında aynı nedenle gözaltına alınan Phleps, mahkemede savcıların iyi halini göz önünde bulundurulmasıyla, 18 ay süren denetimli serbestlik sonrasında özgür kalmıştı. AA

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız