Anaokulları ücret talep edemeyecek

Devlete bağlı okul öncesi eğitim kurumları virüs tatilinde veliden ücret isteyemeyecek. Milli Eğitim Bakanlığı valiliklere yazı gönderdi. Karar, özel okul öncesi eğitim kurumlarını kapsamıyor.

Haberler NTV 31.03.2020 - 14:14 Son Güncelleme : 31.03.2020 - 14:19

Valiliklere gönderilen yazıda okul öncesi eğitim kurumlarında, eğitim öğretime ara verilen sürelerde aidat alınıp alınmayacağı konusunda tereddüt yaşandığı belirtildi.

Yazıda, 6-10 Nisan 2020 tarihlerinde yapılması gereken ikinci dönem ara tatilinin, Covid-19 salgını nedeniyle 16-20 Mart 2020'ye alındığından bu tarihlerde aidatin alınması gerektiği belirtildi.

Eğitim ve öğretime salgın nedeniyle ara verilen diğer zamanlarda ise veliden herhangi bir ücretin talep edilmemesi gerektiği belirtildi.
Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır

NTV’de canlı olarak yayınlanan tüm programlar ile ilgili bilgiler, program bölümleri ve programlarla ilgili haberler NTV Ekranı’nda. Günlük NTV yayın akışı ve program saatlerini de NTV Ekranı kategorisinden saat bazında görebilirsiniz. %100 Futbol ile son dakika spor haberlerini, Gündem Masası ile gündem haberleri ile ilgili değerlendirmeleri NTV Ekranı’nda.

Mobil Uygulamalarımız